Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Відбулось засідання Молодіжної ради Федерації профспілок Вінницької області
 

    Відбулось засідання Молодіжної ради Федерації профспілок  Вінницької області.

   Відкриваючи засідання, Світлана Анпольська – заступник Голови ФПО,  презентувала оновлений склад Молодіжної ради.

   В роботі зібрання взяв участь Микола Колесник – Голова ФПО, який привітав молодих колег та повідомив, що 5 лютого відбулося засідання Президії ФПО, на якому було прийнято Постанову щодо активізації молодіжного профспілкового руху на Вінниччині.

  Президія ФПО рекомендувала на період воєнного стану обрати головою Молодіжної ради Юлію Московчук – голову первинної профспілкової організації студентів Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М. Леонтовича. Також Голова ФПО розповів про сьогодення профспілкового об’єднання України, проблеми та виклики, які стоять перед профспілками в умовах війни. Він наголосив і на значенні молодіжного руху в профспілках, адже молодь – це потужна сила, яка постійно доводить власну спроможність приймати важливі та іноді навіть доленосні рішення.

  Микола Колесник побажав молоді постійно підвищувати рівень власних знань, отримувати заряд енергії та натхнення для подальшої роботи.

  Формат роботи Молодіжної ради був творчий та креативний, кожен мав можливість висловити власну думку, поділитись досвідом,  внести цікаву пропозицію.

  З інформацією про участь у проєкті для молодих профспілкових лідерів і активістів, організованому ФПУ та МОП, виступила Юлія Московчук – голова Молодіжної ради ФПО.

  Віта Мороз – голова Молодіжної ради обласної організації профспілки працівників державних установ та Марина Бакай – профспілка працівників соціальної сфери – розповіли про участь  у роботі ІІ Всеукраїнського Молодіжного форуму “Профспілкова молодь: твори своє майбутнє”.

  Свої враження від навчального семінару “Захист прав молоді під час війни”, який проводився Молодіжною радою ФПУ за підтримки Фонду Фрідріха Еберта поділилася Катерина Скомаровська – член Молодіжної ради обласної організації профспілки працівників культури.

  Крім того, вона презентувала колегам цікавий матеріал “Інформаційна безпека в соціальних мережах”.

  Євген Шевчук - профспілка працівників Радіоелектроніки та машинобудування, запропонував ввести до складу Президії ФПО голову Молодіжної ради ФПО, залучати  молодіжний актив до всіх заходів, які проводить Федерація профспілок області.

  Підводячи підсумки засідання Молодіжної ради, Світлана Анпольська зазначила, що для Федерації профспілок області та її членських організацій однією із важливих складових успішної роботи  є постійне підвищення компетентності молодих лідерів, розширення кола їх професійних інтересів та заохочування до роботи.

  Перед профспілковими молодими лідерами стоять амбітні завдання, які за допомогою розвитку молодіжного руху будуть успішно втілені в життя.

 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab