Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Шлях до Перемоги!
 

    Актова зала Комунального закладу вищої освіти “Барський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Михайла Грушевського” наповнена теплом дитячих сердець, веселим сміхом, музикою та піснями.

   На сцені висвітлюється цифра “20”. І це не випадково! Вересень 2003 року, вперше на святі першого дзвоника студентів та викладачів коледжу вітає вокальний ансамбль “Промінчики” під керівництвом Ірини Дікун та Олени Радіонової.

  Назву “Промінчики” ансамбль отримав  не випадково, адже діти, члени творчого колективу – це промінчики сонця, що роблять наше життя яскравим і радісним.

  З 2015 року – колектив очолила викладач музичних дисциплін Дар’я Дмитришена. Учасники ансамблю – студенти відділення “Музичне мистецтво” та діти викладачів віком від 4 до 14 років.

  Ансамбль стає творчою лабораторією як для студентів, так і для дітей, де вони мають можливість реалізувати свої знання та навички.

  Творче життя колективу вирує: концерти, конкурси, інсценізації мюзиклів, флеш-моби, театралізовані дійства, благодійні акції на підтримку онкохворих дітей Барської громади. Зйомки казки “Пригоди Миколайчика”, - яка зайняла І місце у Міжнародному конкурсі. У перші місяці війни – участь у проєкті “Небо над Україною: МВЛ -180 на варті”.

  З початком повномасштабної війни ансамбль “Промінчики” постійно  долучається до благодійних заходів, які організовуються у м. Бар на підтримку бійців 59 ОМПБР.

  Вокальний ансамбль “Промінчики” – активний учасник Всеукраїнських та міжнародних конкурсів: Лауреати І та ІІ премій. “Промінчики” впевнено торують свій творчий шлях,  підкоряючи все нові і нові вершини.

  А сьогодні – у них свято – перші 20 років творчої діяльності, яке вони зустрічають у колі друзів та поціновувачів їхнього таланту.

  Ювілярів вітають народні аматорські колективи профспілок України коледжу:

-гурт автентичної манери співу Східного Поділля “Голоси предків”;

- вокальний квартет “Магія звуків”;

- дует баяністів.

 Тепло, по-батьківські, привітав “Промінчики” з днем народження директор КЗВО “Барський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Михайла Грушевського” кандидат педагогічних наук Петро Савчук.

   З особливою місією на свято у коледж завітала перший заступник Голови Федерації профспілок області, голова обласної організації профспілки працівників культури, голова Атестаційної комісії ФПО, депутат обласної ради – Тетяна Побережна.

 За доручення Президії ФПО Тетяна Побережна щиро привітала колектив з ювілеєм та вручила художньому керівнику вокального ансамблю “Промінчики“ Дар’ї Дмитрішеній  Посвідчення Федерації профспілок України  про присвоєння почесного звання “народний аматорський колектив профспілок України”.

 Крім того, Тетяна Побережна подякувала адміністрації коледжу і особливо його директору Петру Савчуку за багаторічну особисту підтримку розвитку аматорської творчості серед викладачів та студентської молоді і повідомила про нагородження  керівника навчального закладу Почесною грамотою Федерації профспілок області.

 Голова Атестаційної комісії Тетяна Побережна ще раз привітала “Промінчики” та всіх їх поціновувачів із 20-річчям та побажала натхнення, творчих злетів, Добра, Любові, Краси, а головне – Миру і Перемоги!

“Промінчики”! Несіть мистецтво і прославляйте нашу Україну.


.

 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab