Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / ШЛЯХ В 104 РОКИ
 

15 жовтня 1919 року Центральне бюро профспілок Подільської  губернії своїм першим протоколом фіксує рішення

про створення міжгалузевого профспілкового об’єднання.

  Об’єднання  профспілок   області має унікальну, складну і разом з тим прекрасну історію свого створення, становлення і розвитку.

  Пройдено тернистий шлях, що вирізняється гіркими сторінками і яскравими перемогами.

  Багаторічний досвід, накопичений нашим профоб’єднанням, переконує, що переживши разом із Вінничанами усі зміни в суспільно-політичному устрої, війни та соціальні потрясіння, профспілкові організації нашого краю адекватно реагували на виклики часу і намагалися чесно виконувати свою місію захисників трудових, соціально-економічних прав та інтересів своїх спілчан.

  Не одне покоління профактивістів та профспілкових лідерів своєю працею, з вірою у правоту своїх дій, створювали потужну профспілкову організацію Вінницької області.

 І сьогодні, профспілки Вінниччини,  є потужною громадською організацією, яка на засадах соціального діалогу,  прикладає багато зусиль у справі захисту прав та інтересів своїх спілчан  на працю, гідну заробітну плату, безпечні умови праці.

  Бажаємо усім спілчанам та ветеранам профспілкового руху міцного здоров’я та довголіття, професійного і особистого щастя, упевненості та виваженості, плідної праці у благородній справі відстоювання соціально-економічних та трудових прав трудящих.

 Висловлюємо  вдячність кожному члену профспілки за його внесок у   зміцнення наших рядів!

Президія ФПО


 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab