Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Всеукраїнський Молодіжний форум ”Профспілкова молодь: твори своє майбутнє”
 

  2-4 жовтня п.р. в м. Києві в Будинку профспілок України проходив  Всеукраїнський Молодіжний форум ”Профспілкова молодь: твори своє майбутнє”.

  Делегатом Форуму від Федерації профспілок області була Віта Мороз – член Молодіжної ради ФПО, голова Молодіжної ради Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

  Експертом панельної дискусії “Молодь в умовах війни: виклики і перспективи” доєднувався Артем Маткарімов - голова Молодіжної ради ФПО.

  Делегатів Форуму привітали Григорій Осовий – голова Федерації профспілок України, члени місії Європейської конфедерації профспілок і Об’єднання роботодавців SEI Europe.

  Голова Молодіжної ради ФПУ Іванна Храпко, зазначила, що Молодіжна рада зібралась, щоб обговорити ті виклики, з якими зіткнулась профспілкова молодь у час війни. Вона подякувала  кожному молодому працівнику, який залишився в Україні, та продовжує тут працювати, а також колегам, які на фронті боронять нас.

 Делегати Форуму окреслили вектори, куди  і як профспілкова молодь має рухатись, обмінялись досвідом, налагодження нового формату соціального діалогу і нового формату молодіжної роботи у  профспілках.




 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab