Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Підсумки проведення творчих звітів аматорських колективів профспілок області за 2021-2023 рр.
 

 

  Відбулось засідання Президії Федерації профспілок області, на якому  підведено підсумки атестації творчих колективів на предмет підтвердження звання ”народний-зразковий аматорський колектив профспілок України”.

   Відкрив та вів засідання Микола Колесник – Голова ФПО. З інформацією про перебіг атестації виступила Тетяна  Побережна – перший заступник Голови ФПО, голова Атестаційної комісії, яка наголосила, що керуючись Положенням про аматорські колективи профспілок та на виконання постанови Президії ФПО від 27 лютого 2023 року, в квітні-травні поточного року було проведено атестацію творчих колективів на предмет підтвердження звання ”народний-зразковий аматорський колектив профспілок України”.

  Із високопрофесійних фахівців – керівників провідних творчих колективів - було сформовано атестаційну комісію.

  Колективи підготували матеріали–звіти про творчу діяльність у 2021-2023 роках. До матеріалів додано виступи колективів на електронних носіях.

  На атестацію йшло 88 колективів підприємств, установ та організацій Вінницької області, які мають почесне звання народний-зразковий аматорський колектив профспілок України.

  Атестаційна комісія запропонувала Президії Федерації профспілок області підтвердити звання: народний – 45 колективам і зразковий - 14-ти – колективам.

  На вересень-жовтень поточного року перенесено атестацію 12 народних та 5  зразкових колективів.

  За припинення творчої діяльності і відповідно до Положення про народний-зразковий колектив пропонується зняти почесне звання із 6 колективів.

  У зв’язку із зміною підпорядкованості зразкових колективів – перехід в систему Міністерства культури та інформаційної політики – пропонується зняти почесне звання ”зразковий аматорський колектив культурно-освітнього закладу профспілок України” з 5 колективів.

  Атестаційна комісія виходить з клопотанням до Президії ФПО щодо присвоєння звання ”народний” – 3 творчим колективам та звання ”зразковий” – 5 колективам.

  Підсумовуючи, Микола Колесник відмітив, що цьогорічна атестація творчих колективів проходила в умовах воєнного стану і стала своєрідним екзаменом на зрілість для керівників і колективів на право носити високі звання, та засвідчила, що аматорські колективи підприємств, установ та організацій були, є і будуть ще не один десяток років гордістю профспілок Вінниччини.


 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab