Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Засідання Атестаційної комісії ФПО
 

    

   На виконання Постанови Президії ФПО від 27 лютого 2023 року у квітні-травні поточного року проходила атестація творчих колективів на предмет підтвердження звання ”народний-зразковий аматорський колектив профспілок України”.

   16 червня відбулося перше засідання Атестаційної комісії за підсумками атестації творчих колективів. Комісію сформовано з високопрофесійних фахівців – керівників провідних творчих колективів та закладів культури м. Вінниці. Голова комісії – Тетяна Побережна – перший заступник Голови ФПО, голова обласної організації профспілки працівників культури, депутат обласної ради.

   Розпочинаючи роботу комісії, Тетяна Побережна акцентувала увагу присутніх на тому, що атестація 2023 року проходила в умовах воєнного стану. Переважна більшість керівників творчих колективів відповідально підійшла до підготовки та оформлення матеріалів-звітів про творчу діяльність колективів у 2021-23 рр. Станом на 01 червня поточного року матеріали до комісії надійшли від 62 народних та 18 зразкових аматорських колективів. Голова комісії поінформувала, що 3 народних і 4 зразкових колективи – змінили своє підпорядкування, 4 колективи – припинили існування, 8 колективів підготували документи на присвоєння звання ”народний-зразковий”.

   Члени Атестаційної комісія уважно переглянули надані матеріали, зробили свої зауваження та побажання керівникам творчих колективів. Висловили сподівання, що наступна атестація буде проходити під знаком Перемоги українського народу в справедливій боротьбі з підступним ворогом.

 

 

 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab